Tua Lönnroth

Tua Lönnroth

Esittely

Reilu kymmenen vuotta sitten hankin ensimmäisen järjestelmäkamerani mutta harrastus alkoi kuitenkin kunnolla vasta pari vuotta myöhemmin tavattuani Jyrkin, jolta opin paljon. Kuvasimme aluksi maisemia merenrannalla mutta muukin luontokuvaus kiinnosti, joten teleobjektiivit hankimme melko pian, ja siitä kokoelmat laajenivat pikkuhiljaa.

Luontokuvauksesta on tullut meille elämäntapa ja kuvaamaan on päästävä aina kun mahdollista. Siinä kun keskittyy saamaan vaikka haukasta lentokuvia tai löytämään hyvää kuvakulmaa sinivuokkoja kuvatessa, unohtuu kaikki muu.

Lapin ja Norjan jylhät maisemat ovat saaneet meidät pauloihinsa ja varsinkin taianomaisen Lapin puhtaaseen luontoon on päästävä vähintään pari kertaa vuodessa.

Asuin lapsuuteni maaseudulla metsän ympäröimänä. Toki luonnossa tuli leikittyä silloin paljon mutta vasta aikuisena kiinnostus luontoa kohtaan kasvoi, ja kuvausharrastuksen myötä olen oppinut tuntemaan esimerkiksi lintuja paljon paremmin. Nautin luonnossa liikkumisesta ja luonnon tarkkailu tuottaa paljon iloa. Mikään ei voita tunnetta, kun kokee saaneensa onnistuneen kuvan, ja tämä tunne saa yrittämään yhä uudelleen uusia kuvakulmia tai löytämään uutta kuvattavaa.

Portfolio

Viimeisimmät blogit